onsdag den 23. oktober 2013

VideoNot - et fantastisk redskab

For en måneds tid siden skrev Gitte Bailey Hass dette fantastiske indlæg om tjenesten Videonot. Jeg blev meget nysgerrig og skulle selvfølgelig afprøve tjenesten. Ikke mindst fordi jeg især ser store muligheder i forhold til at bruge tjenesten, når vi arbejder med kortfilm i dansk.

Med Videonot har man mulighed for at tage notater til film fundet på YouTube. Det foregår ved, at man oploader sin video, hvorefter man ser videoen på venstre side af skærmen og skriver notater på et notatark, som ses på højre side af skærmen. I kan se princippet her:
Det smarte er, at man skriver sine notater, mens man ser filmen. I det øjeblik man trykker på notatarket og starter med at skrive, så noterer Videonot selv det korrekte tidspunkt i filmen. Hvis jeg senere ønsker at se det givne klip igen, så trykker jeg blot på det skrevne, hvorefter filmen selv klipper hen til det korrekte sted.
Videonot kan endda synkroniseres med Google Drev, hvilket giver fantastiske muligheder. Man kan dele notater lavet i Videonot og ikke mindst at gemme notaterne i drevet.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar