mandag den 5. august 2013

Edcanvas

Web2Beviset har netop præsenteret en ny webtjeneste ved navn Edcanvas. Som den vaskeægte nørd jeg er, skulle jeg afprøve programmet med det samme. Og jeg kan da godt indrømme, at jeg blev grebet og kom til at bruge lidt laaang tid på det....

Edcanvas er en slags virtuel tavle, hvor du kan samle forskellige undervisningselementer. Jeg har her lavet en canvas til en undervisningslektion om forskellige avistyper samt afsender og modtager. Min canvas består af fem elementer:
1) En præsentation af lektionens mål
2) En opgave, hvor der skal laves en brainstorm
3) En netside, som skal læses
4) En anden netside, som skal læses
5) En quiz
6) En videogennemgang
7) Et opgaveark

Når man går ind på sådan en canvas, bliver man automatisk ført "ind" i de forskellige elementer, hvilket er nemt og smart. I kan gå ind og prøve min canvas her (husk at trykke play i højre hjørne). I skal blot være opmærksomme på, at man skal have en konto i Edcanvas for at kunne besvare en quiz. Det er altså en FED webtjeneste, og  min canvas skal afprøves i et undervisningsforløb om avisen, som jeg skal lave i løbet af august og september. Jeg glæder mig allerede :-)

Det eneste minus er, at jeg ikke kunne finde ud af at indlejre min canvas på min blog. Det ville være smartere! Hver gang jeg forsøger at indlejre noget på bloggen, bliver det kæmpe stort og fylder helt ud i margen. Er der nogen der kan hjælpe mig med, hvordan jeg gør indlejrede elementer mindre?????


2 kommentarer:

 1. Hej Stine
  Ihhh... jeg kæmper med præcis samme problem, at canvasserne bli'r alt for store i et blogindlæg, hvis man benytter indlejringskoden.
  Jeg har forsøgt at sætte embedkoden ind som html og ændre størrelsen direkte i scriptet, men så kommer hele tavlen ikke med, men kun de elementer der kan ses indenfor den angivne størrelse. SÅ irriterende!
  Jeg tror lige jeg smider en mail om det til deres support. Skal nok vende tilbage til dig, hvis jeg får en opklaring/løsning.

  Hilsen Eva
  www.skolestuen.dk

  SvarSlet
 2. Hej Eva
  Jeg har prøvet nøjagtig set samme, men intet hjælper. Det vil være super, hvis du kunne finde løsningen gennem deres support. Fedt!! Iøvrigt en fed blog du har. Den kommer da lige på min blogliste :-)

  SvarSlet