søndag den 1. juni 2014

Teamsamarbejde med web2,0

Der har været lidt stille på bloggen i den seneste uges tid. Det skyldes først og fremmest, at jeg har haft travlt med mundtlig eksamen, beskikkede censorater og andet arbejde. Desuden popper der ikke så mange konkrete undervisningsideer op i mit hoved, da jeg jo ikke har undervisning lige nu.
Jeg har dog også afholdt nogle kurser i web2,0 i løbet af de sidste uger. Her vakte specielt Google formular og Google docs stor begejstring hos mine kolleger. Mange kom også med ideer til, hvordan man kan anvende disse redskaber i samarbejdet mellem kollegerne. Her har jeg listet nogle af ideerne:

 • Brug Google docs til at samle viden i stedet for at sende mails til hinanden.
 • Google docs kan også anvendes til at samarbejde om at lave undervisningsforløb. Flere lærere kan have adgang til samme dokument og kan skrive ideer og forslag løbende.
 • Google docs kan anvendes som tilmeldingsblanket til arrangementer. Man skal blot lave et dokument, hvor man skal fortælle, om kan kan eller ej.
 • Både Google docs og Google formular kan bruges i forhold til at samle forslag til eksempelvis introuger
 • Google Formular kan anvendes til at evaluere pædagogisk praksis på skolen

2 kommentarer:

 1. Google docs som tilmeldingsblanket, vil jeg varmt anbefale formular i stedet, da et åbent dokument pludselig kan indholde ting man ikke ønsker.

  Til undervisningsforløb er google sites også super.

  Bare lige et par hurtige kommentar :o)

  SvarSlet
 2. Det kan du på den ene side have en pointe i. På den anden side har jeg ikke oplevet problemer med uønskede elementer på sådan en Google docs. Tværtimod vil mange gerne se, hvad de andre siger / om de andre deltager. Det er jo fordelen med Google docs. Men tak for din feedback :-)

  SvarSlet