mandag den 16. juni 2014

Lidt mere Blendspace!

Næste år har jeg ambition om at bruge Blendspace noget mere. Med tjenesten kan man nemt og overskueligt få sammensat en lektion, og det kan se meget indbydende ud på bloggen.
Her har jeg lavet en Blendspace med 6 elementer, og den skal bruges til mit forløb om børn og forældre, som jeg normalvis arbejder med på f-niveau. Min Blendspace er konstrueret således, at den kan bruges i et Flipped Classroom, hvis man synes.
For at se opgaverne tryk her

Når jeg øverst skriver, at en Blendspace kan se indbydende ud på bloggen, så skyldes det, at jeg har lidt problemer med at embedde HTML-koden her på bloggen. Jeg vil rigtig gerne embedde en Blendspace, som består af 3x2 kvadrater, så man kan overskue alle kvadrater på samme tid. Den er dog alt for stor at embedde, og når jeg ændrer i bredde og længde i HTML-koden formindskes min Blendspace ikke - der bliver i stedet skåret et godt stykke af. Grrrrrr…. Hvis nogen kan hjælpe, bliver det modtaget med kyshånd!!

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Det ser spændende ud.
  Hvordan ser embed-koden ud? - nogle gange kan man tweake den lidt...

  SvarSlet
 3. Den ser såleds ud: webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen width="800" height="550"src="https://www.blendspace.com/lessons/mnhJVcX0vGkm-A/personkarakteristik?feature=embed" frameborder="0" ></
  Jeg har prøvet at ændre i længde og bredde, men ogå i nogle af de andre tal/bogstaver. Intet hjælper… Jeg har dog heller ikke forstand på HTML-koder, skal det siges!

  SvarSlet